06-16190471
info@emo-run.nl

Over mij

Graag stel ik me even aan je voor; mijn naam is Simone van der Putten en ik woon en heb mijn praktijk in ’s-Hertogenbosch.

Mijn waarom

Al heel mijn leven ben ik te zwaar geweest en vloog ik van het ene dieet naar het andere. Ik denk dat ik zo’n beetje alle dieetboeken wel in de kast heb staan. Ook alle poeders en shakes heb ik geprobeerd en met resultaat! Alleen was dit steeds maar voor korte duur en voelde ik me daarna weer verloren en kwam ik vaak weer meer kilo’s aan. Dit moest toch ook anders kunnen?? Ik weet wat gezond eten is en waarom doe ik het dan niet? Ik was nieuwsgierig en wilde graag leren over hoe ik mijn overgewicht op de voor mij juiste manier kon aanpakken. Zodat mijn eeuwige gevecht met mijn kilo’s zou stoppen. Want ik wilde me weer gelukkig en vol van energie voelen. Ik was bereid om het anders te gaan doen en ging op avontuur in het land van afvallen.

Het roer ging om

Als verpleegkundige was ik op dat moment werkzaam in een obesitas kliniek. Ik besloot om mezelf te laten omscholen. Ik heb gekozen voor de opleidingen: gewichtsconsulent, mental coach, emotie eten en als laatste heb ik me gespecialiseerd in gedragsverandering door middel van ACT (acceptance and commitment training). Hierdoor kreeg ik meer inzicht in mijn gedrag als het om eten gaat. Ook leerde ik mijn binnenwereld goed kennen waardoor ik nu iedere dag bewuste keuzes maak die passen bij mijn waarden, zoals persoonlijke groei, leren, verbinding, vrijheid, avontuur, goede zelfzorg, spiritualiteit en nieuwsgierig zijn. Langzaam maar zeker zag ik mezelf veranderen in de persoon die ik nu ben en verloor ik mijn overtollige kilo’s.

2016 het jaar van mijn praktijk

Omdat ik mijn kennis en aanpak wil delen met jou, startte ik in 2016 met mijn eigen praktijk. Hierin combineer ik sporten in de warmtecabines, met relaxen in de ozoncabines en coaching op gedragsverandering. Zo is Simone’s way of life ontstaan en help ik je graag wanneer je problemen hebt met jouw lijf en gewicht. Ik weet als geen ander dat het geen gemakkelijke weg is en dat het moed vraagt. Het is geen snelle oplossing, zoals een dieet vaak is. Daarom ben ik zo enthousiast over ACT en pas ik het zelf dagelijks toe. Zo blijf ik mezelf de vraag stellen: Wie wil ik zijn in deze situatie? Dat is iemand die dicht bij zichzelf blijft en niet reageert vanuit ongemak maar vanuit haar eigen waarden.

Jouw en mijn succes

Ondertussen ben ik 30 kilo afgevallen en leef ik iedere dag op mijn eigen manier. Hierdoor komt het gewicht er niet meer aan en leef ik gezond en gelukkig met mezelf. Mijn gevecht met de kilo’s is gestopt. Ik focus me nu op mijn sportieve doelen, zoals een halve marathon, het Pieterpad en deelname aan de Alpe d’HuZes. Avonturen die ik graag aanga en waarbij ik bewust stilsta bij wat ik allemaal tegenkom op mijn pad. Daarnaast is het mijn passie om mijn kennis en ervaring met jou te delen en te gaan voor jouw succesverhaal. Daarom nodig ik je graag uit om een afspraak te maken om samen te kijken naar wat past bij jouw leven. Ik ontmoet je graag!

Klik hier voor de contactpagina of stuur een email naar info@emo-run.nl

Groetjes Simone

Mijn diploma’s waar ik trots op ben

HBO verpleegkunde
Gewichtsconsulent
Mental Coach
Emotie eten (specialisatie)
ACT Therapeut (Acceptance and Commitment Training)