06-16190471
info@emo-run.nl

Warmtecabine

Sporten in de TFM warmtecabine

Emo-Run biedt jou de mogelijkheid om te sporten in onze innovatieve TFM warmtecabine. TFM staat voor Thermo Fysische Methode, wat betekent dat je liggend krachtoefeningen uitvoert in een comfortabele omgeving met een temperatuur van ongeveer 35 graden Celsius. Deze unieke aanpak stimuleert de doorbloeding in je lichaam en heeft vele voordelen, waaronder het snel verliezen van centimeters en het verhogen van je energieniveau.

Waarom sporten in de TFM Warmtecabine bij Emo-Run?

Snel zichtbaar resultaat

Flexibiliteit

Persoonlijke begeleiding

Calorieverbranding

Gerichte zones

Vetverbranding

Verbeterde doorbloeding

Minimale blessurekans

Minder spierpijn

Ontspanning en conditie

De ideale combinatie voor een gezond lichaam

De TFM warmtecabine workouts kunnen perfect worden gecombineerd met ontspanningssessies in de ozoncabine, wat leidt tot een optimaal effect voor een gezond lichaam. Als je daarnaast wilt afvallen, sta ik klaar om je de mogelijkheden te laten zien die ik binnen Emo-Run bied. Ons totaalpakket voor een gezonde levensstijl is afgestemd op jouw behoeften en doelen.

Benieuwd naar onze TFM warmtecabine?

Als je nieuwsgierig bent naar de voordelen van sporten in onze TFM warmtecabine, nodig ik je van harte uit om contact met mij op te nemen voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek leg ik persoonlijk uit welke mogelijkheden mijn praktijk te bieden heeft. Wil je meer weten over de kosten van sporten in de warmtecabine? Bekijk dan onze tarieven.