06-16190471
info@emo-run.nl

Ozoncabine

Ontdek ultieme ontspanning in ozoncabines

Bij Emo-Run nodig ik je uit om te genieten van pure ontspanning in de ozoncabine, waar een heerlijke en gelijkmatige warmteverdeling je omhult.

De voordelen van de ozoncabine

Poriën openen en bloedsomloop stimuleren

Snellere vernieuwing van huidcellen

Verbetering van de stofwisseling voor een algehele boost

Een strakkere en gladdere huid

Verhoogde energie en snellere fitheid

Vermindering of verdwijning van cellulitis

Toename van uithoudingsvermogen

Versterking van je natuurlijke afweer tegen virussen, bacteriën en stress

Versnelde afvoer van afvalstoffen

Diepe ontspanning en stressverlichting

Laat je prachtige huid stralen

Dankzij ozontherapie verbetert de veerkracht van je huid, waardoor deze strakker en gladder wordt. Cellulitis kan zelfs na verloop van tijd verminderen of volledig verdwijnen. Met een ozonzuurstofkuur geef je jezelf een energieboost en voel je je fit met een stralende huid als beloning.

Wat is ozon?

Ozon is een bijzondere vorm van zuurstof, ook wel superzuurstof genoemd. Door een kwartier te ontspannen in de ozoncabine versterk je je natuurlijke weerstand, waardoor je beter gewapend bent tegen ziekten. Zelfs terugkerende infecties, allergieën, huidproblemen en depressies kunnen verminderen of verdwijnen.

Ben je enthousiast geworden? Neem dan contact met mij op en maak een afspraak voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek vertel ik je persoonlijk over de mogelijkheden binnen mijn praktijk. Wil je meer informatie over de kosten van ontspannen in de ozoncabine? Bekijk dan de tarieven.