06-16190471
info@emo-run.nl

Ozoncabine

Relaxen in de ozoncabine

In de ozoncabine kun jij heerlijk relaxen bij een aangename gelijkmatige warmteverdeling.

Je poriën worden geopend en je bloedsomloop en stofwisseling gestimuleerd. Hierdoor voer je afvalstoffen sneller af en voel jij je fitter. Daarom is de perfecte aanvulling op jouw workout in de warmtecabine. Hierdoor laat jij jouw lijf optimaal herstellen en voel jij je als herboren wanneer je uit de ozoncabine stapt na een uurtje. Ontspannen, genieten en werken aan een gezond lijf. Ideaal toch!

Jouw prachtige huid straalt

De ozontherapie zorgt voor een verbetering van de veerkracht van jouw huid. Hierdoor wordt jouw huid strakker en gladder. Zo vermindert het je cellulitis en deze kan zelfs helemaal verdwijnen na verloop van tijd. Met een ozonzuurstofkuur geef jij jezelf een ware energieboost. Je voelt je heerlijk fit met een stralende huid als resultaat.

Wat is ozon?

Ozon is een bijzondere vorm van zuurstof en wordt daarom ook wel superzuurstof genoemd.

Door een uur te ontspannen in de ozoncabine verhoog jij je natuurlijke weerstand. Waardoor jij jouw eigen afweer tegen ziekten krachtiger maakt. Het zorgt er zelfs voor dat steeds terugkerende infecties, allergieën, huidklachten en zelfs depressies kunnen verminderen of zelfs verdwijnen.

10 voordelen van Simone’s ozoncabine

Ik heb ze voor je op een rijtje gezet:

  • poriën van de huid worden geopend en bloeddoorstroming wordt gestimuleerd
  • stofwisseling verbetert, je hele lichaam krijgt een oppepper
  • je krijgt er energie van en voelt je snel fitter
  • verhoogt je uithoudingsvermogen
  • afvalstoffen worden sneller afgevoerd
  • huidcellen worden sneller vernieuwd
  • je huid wordt strak en glad
  • cellulitis verminderd of verdwijnt
  • verhoogt je natuurlijke afweer tegen virussen, bacteriën en stress
  • zeer rustgevend en stressverlagend

Met als resultaat dat jij er jonger uitziet. Dit wil jij toch ook!

Simone’s way of life

Zelf heb ik ontdekt wat een gezonde levensstijl voor voordelen brengt. Daarom bied ik in mijn praktijk verschillende mogelijkheden aan die je kunt combineren voor de levensstijl die past bij jou. Wil je misschien werken aan je krachttraining en conditie dan kan dit in mijn warmtecabines. Of wil je afvallen? Maak dan kennis met mijn training en mogelijkheden die ik hierin aanbied.

Ben je enthousiast?

Neem dan contact met mij op en maak een afspraak voor een intakegesprek. Hierin leg ik je graag persoonlijk uit wat de mogelijkheden zijn binnen mijn praktijk. Wil je meer weten over de kosten van relaxen in de ozoncabine? Kijk dan bij mijn tarieven.